Skandal Norjuma

(gambar)tudung norjuma diperaga di pentas persada fesyen, Siapa sangka fesyen islamik juga mampu terpilih untuk diperagakan di pentas fesyen di new york. bertuah sekali bekas personaliti televisyen, norjuma habib. Norjuma dah bercerai? [archive] - carigold forum, Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang.. Tudung aidijuma - cetusan idea datin norjuma | pelik bin ajaib, Tudung aidijuma – variasi tudung bawal aidijuma hasil cetusan idea daripada datin norjuma. ok, post bab fesyen islamik pula kali ini. sebut tentang tudung aidijuma.

Artis melayu malaysia: ida nerina drink liquor?, Ida nerina love to be as ’socialite’ wannabe chicks. her statement in time magazine make her fans became shock and angry. although, ida nerina loves to. Artis melayu malaysia: gambar awal ashaari - scha alyahya, Awal and scha's christmas ordeal sehati berdansa hosts present at raid of entertainment outlet kuala lumpur: the hosts for popular dance reality program. Ogysijemariseni: 6 gaya meletop tudung bawal datin norjuma, P/s : nape tudung ni di panggil tudung bawal? adakah kerana ikan bawal yg pakai dulu? make me wonder!.

Janda anak tiga bakal jadi permaisuri raja - malaysia, Tak cukup berkahwin dengan ahli keluarga aristokrat yang terkenal, tak cukup dengan tiga zuriat yang allah swt berikan, kini beliau mengambil risiko melangkah ke. Twentytwodecember™ : gambar anak adi putra dan isteri, Adi putra atau nama sebenarnya mohamed hadi putera halim, 31, dan zuhaidah yusof, 37 , terbaru adi putra dikaitkan menjalin skandal dengan isteri orang.. Gambar baby nurul izzah pkr |isuhangat - blogspot.com, Setiap artikel,gambar,fail,isu hangat yang diposting di blog ini,hanyalah sebagai bahan bacaan sahaja.admin tidak samasekali terniat walaupun sebesar hama.

References:

Profesi Unik, 6 Kurir Pengantar ASI

Air Susu Ibu (ASI) (lactamilmama.com) Air Susu Ibu (ASI) (lactamilmama.com) VIVAlife– Laki-laki biasanya identik dengan pekerjaan yang lebih mengandalkan kekuatan otot dan otak. Namun tidak bagi enam lelaki di Kota Semarang ini. Aktivitas unik sebagai para pengantar Air Susu Ibu (ASI) justru dilakukan sebagai pekerjaan yang dijalani setiap hari. Ajaib. … Continue reading

Berita Putra Jackie Chan Tertangkap Jadi Sorotan Dunia

Jaycee Chan ditangkap polisi karena kasus narkoba (REUTERS/Tyrone Siu) Jaycee Chan ditangkap polisi karena kasus narkoba (REUTERS/Tyrone Siu) VIVAlife - Aktor Jackie Chan kembali menjadi pusat pemberitaan. Namun, bukan karena prestasinya yang mendunia. Melainkan, karena kasus putranya, Jaycee Chan. Jaychee ditangkap atas kasus narkoba di kediamannya di Beijing, pekan lalu.  Pria … Continue reading

Ini yang Wanita Pikir Tentang Seks

Wanita kebanyakan bersikap pasif di tempat tidur karena malu untuk memulai. [Foto ilustrasi] (iStock) Wanita kebanyakan bersikap pasif di tempat tidur karena malu untuk memulai. [Foto ilustrasi] (iStock) VIVAlife – Ingat idiom yang menyebutkan bahwa wanita datang dari Venus dan pria dari Mars? Dalam beberapa hal, itu memang benar. Pasalnya, … Continue reading

Atasi Kecanduan Alkohol, Putri Demi Moore Masuk Rehabilitasi

Demi Moore (REUTERS/Fred Prouser ) Demi Moore (REUTERS/Fred Prouser ) VIVAlife- Tallulah Willis, putri Demi More dengan Bruce Willis,  dikabarkan mengalami kecanduan alkohol dan kokain. Karena hal ini, Talullah diultimatum orangtuanya untuk segera mencari bantuan di sebuah pusat pengobatan. Seperti diberitakan Aceshowbiz, Tallulah pun kini telah masuk rehabilitasi. “Tallulah cukup … Continue reading