Skandal Norjuma

Norjuma dah bercerai? [archive] - carigold forum, Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). meroyan tak tentu hala dan marah2 semua orang.. (gambar)tudung norjuma diperaga di pentas persada fesyen, Siapa sangka fesyen islamik juga mampu terpilih untuk diperagakan di pentas fesyen di new york. bertuah sekali bekas personaliti televisyen, norjuma habib. Tudung aidijuma - cetusan idea datin norjuma | pelik bin ajaib, Tudung aidijuma – variasi tudung bawal aidijuma hasil cetusan idea daripada datin norjuma. ok, post bab fesyen islamik pula kali ini. sebut tentang tudung aidijuma.

Artis melayu malaysia: ida nerina drink liquor?, Ida nerina love to be as ’socialite’ wannabe chicks. her statement in time magazine make her fans became shock and angry. although, ida nerina loves to. Artis melayu malaysia: gambar awal ashaari - scha alyahya, Awal and scha's christmas ordeal sehati berdansa hosts present at raid of entertainment outlet kuala lumpur: the hosts for popular dance reality program. Janda anak tiga bakal jadi permaisuri raja - malaysia, Tak cukup berkahwin dengan ahli keluarga aristokrat yang terkenal, tak cukup dengan tiga zuriat yang allah swt berikan, kini beliau mengambil risiko melangkah ke.

Pantun lawak hari raya |isuhangat, Contoh pantun yang tidak boleh dijadikan contoh jawapan soalan spm :) anak pak abu tu naik tractor ler bukan naik lori sebab boleh tengok makwe dia angkat baja. Rakyat marhaen: sabtu, 2009 november 21, Petaling jaya, nov 21 – exco kerajaan negeri kelantan, datuk husam musa yang semalam mengakui wujudnya elemen konspirasi untuk menjatuhkan beliau wajar.

References:

Wanita, Kenali Tanda Pria Narsis

Pria narsis lebih berbahaya dibanding para peselingkuh. (iStock) Pria narsis lebih berbahaya dibanding para peselingkuh. (iStock) VIVAlife – Wanita pastilah pernah mengalami satu atau dua kali hubungan yang berakhir buruk. Entah karena ketidakcocokan, atau bisa juga karena perbedaan karakter. Ada juga wanita yang lebih memilih mengakhiri hubungan karena menyadari pasangan … Continue reading

Medan di Mata Chicco Jerikho

Chicco Jerikho (VIVAnews/Shalli Syartiqa) Chicco Jerikho (VIVAnews/Shalli Syartiqa) VIVAlife – Kota Medan ternyata menyimpan pesona tersendiri dan inilah yang dirasakan aktor Chicco Jerikho. Keindahan alam Medan dan keragaman kulinernya yang khas dan lezat telah menarik perhatian mantan kekasih Laudya Cynthia Bella ini. Ternyata sudah lama Chicco menyimpan kerinduan ingin datang … Continue reading

Ini Cara Murah Usir Jerawat

Salad bawang dan sayuran (iStock) Salad bawang dan sayuran (iStock) VIVAlife - Alih-alih membeli banyak krim penghilang jerawat, atau mencoba perawatan dermatologis, untuk menghilangkan jerawat Anda. Cobalah mengonsumsi makanan alami untuk mengatasi masalah jerawat di wajah.  Seperti dilansir The Times of India, berikut bahan makanan alami yang bisa Anda konsumsi sehari-hari … Continue reading