Pua Tampung Seribu

Parlimen81: kelapa sawit ke getah ? pening kepala aku, Ladang getah pokcik dah tua . pening kepala pokcik ni nak memikirkan nak tanam baru ke nak biarkan je dulu . susu masih keluar . inilah punca rezeki pokcik. Tak | w.a.j.i.b | dibaca ( ‿ ): *patchwork & quilt, Hasil tangan haku yg kira terdasat dlm sejarah idup haku menjahit tampung seribu nih ialah wat selimut. corak segi 6 tuh, heksagon kot. beria la carik. Iban cultural heritage, history and traditions, Thank you all for your pioneering works and encouragement to preserve our iban traditional knowledge, history, culture and wisdom…. and for putting the studies of.

Fendi tazkirah: hak suami dan hak isteri, Hubungan suami isteri tidak sangat bermasalah cuma kehidupan agak sempit dan kewangan tidak mencukupi dan dibebani hutang apakah masalah kewangan yang. Cuepacs: cuepacs mesti lebih adil tuntut gaji, elaun, Berita harian 2011/05/03 usaha kongres kesatuan pekerja dalam perkhidmatan awam (cuepacs) memohon penyelarasan gaji mahu pun elaun kakitangan awam. Glosari terminologi litaricha iban | nanga telik: always, Pemuka jaku ‘glosari terminologi litaricha iban’ tu disedia ngambika bisi nyadika malin belajarka jaku iban di sekula. pengajar enggau nembiak patut nyikap diri.

References:

Sounds Fair, Festival Musik Baru di Tanah Air

Konferensi pers SoundsFair di Jakarta, Kamis, 21 Agustus 2014. (VIVAnews/Shalli Syartiqa) Konferensi pers SoundsFair di Jakarta, Kamis, 21 Agustus 2014. (VIVAnews/Shalli Syartiqa) VIVAlife – Setelah sukses dengan berbagai festival musik terdahulu, Java Festival Production akan menghadirkan konsep pagelaran musik terbaru. Dinamakan Sounds Fair, ini merupakan festival musik yang menyuguhkan berbagai … Continue reading

7 Cara Mengukur Kadar Cinta Pria

Pria ternyata lebih tidak bisa mengekspresikan perasaan mereka.   Pria ternyata lebih tidak bisa mengekspresikan perasaan mereka.   VIVAlife  – Bagaimana Anda melihat kedekatan hubungan Anda dan pasangan? Bisa jadi Anda sudah lama berpacaran, tapi lamaran tak kunjung datang. Dia pun terlihat biasa saja tanpa ada indikasi melanjutkan ke tahap … Continue reading

Menguak Fakta Seputar Obesitas

Obesitas dianggap penyakit yang dapat membunuh secara perlahan. (REUTERS) Obesitas dianggap penyakit yang dapat membunuh secara perlahan. (REUTERS) VIVAlife – Obesitas adalah kelebihan berat badan sebagai akibat penimbunan lemak yang berlebihan. Namun, lemak tak selamanya buruk, karena tubuh memerlukan sejumlah lemak sebagai cadangan energi dan merupakan komponen utama membran sel.  … Continue reading

Justin Bieber Berharap “Cinta” Selena Gomez

Justin Bieber (REUTERS/Benoit Tessier) Justin Bieber (REUTERS/Benoit Tessier) VIVAlife – Penyanyi kontroversial Justin Bieber tak henti-hentinya merebut simpati mantan kekasihnya, Selena Gomez. Bieber masih berharap banyak cinta dari Selena Gomez. Baru-baru ini, penyanyi asal Kanada itu berhasil mengajak sang mantan liburan bersama. Dilansir TMZ, Bieber pun menyatakan cinta kepada Selena. … Continue reading