Norjuma Dah Bercerai

Nazim nasri: datin norjuma habib bercerai?, Rasa rasanya figura yang paling kerap dicari maklumatnya dalam internet kebelakangan ni adalah bekas pengacara tv3 iaitu datin norjuma bt habib.. (gambar)tudung norjuma diperaga di pentas persada fesyen, Siapa sangka fesyen islamik juga mampu terpilih untuk diperagakan di pentas fesyen di new york. bertuah sekali bekas personaliti televisyen, norjuma habib. Twentytwodecember™ : datin norjuma habib yang sederhana, Norjuma habib yang sentiasa anggun, norjuma habib mohammad, datin norjuma, gosip artis, artis berhijab, artis bertudung, norjuma bercerai, biodata datin norjuma habib.

Nazim nasri: february 2013, Sekarang dah tahun 2013, term duit bukan segala-galanya dah tak boleh pakai. fikir lah secara logik dan realistik, nak hidup macam mana kalau tak berduit kan?. Jangan percaya sumber lain mengenai penceraian kami, Eh eh ehsuke hati dier la nak ngaku dah bercerai ke takyang kau ni ape sebok hal rumah tangga orglantak la derang nak cerai ke apetakde effect kat hidup aku. Kuehbakar: kenapa perempuan melayu suka jadi artis?, Kalo dulu drama-drama atau program nyanyian hanya mengisi slot untuk rtm dan tv3 je.sejak ada astro milik ananda krishnan, artis-penyanyi atau pelakon.

Ekin pangku anak ina naim - koleksi gambar artis malaysia, Anonymous said aku pun sependapat gak.ina kan dah bahagia ngan life dia sendiri,watpe kaitkan ngan mawi lagi.wartawan majalah ni kdg2 mmg tak pkir sume. Gambar datin seri normala samsudin - sensasi selebriti, Lama dah tak dengar citer pasal datin seri normala samsudin sejak hos popular ni berkahwin dengan datuk seri azmi khalid dulu, budiey suka gak tengok dia mengacara. Myartis.com : february 2012, Penyampai radio popular hot fm, sharifah aleya syed zainal rashid, 29, atau leya sah bercerai talak satu dengan suaminya, muhammad ashraf aasimudin, 32, dalam satu.

References:

Seleb Tanah Air Ramai-ramai Gelar Pernikahan Privat (II)

Raffi Ahmad dan Nagita Slavina saat resepsi pernikahan di Jakarta, Minggu, 19 Oktober 2014. (instagram.com/melly_goeslaw) Raffi Ahmad dan Nagita Slavina saat resepsi pernikahan di Jakarta, Minggu, 19 Oktober 2014. (instagram.com/melly_goeslaw) VIVAlife- Merayakan pernikahan dengan konsep private party tengah menjadi tren di kalangan selebriti Tanah Air. Raffi Ahmad dan Nagita Slavina … Continue reading

Judika Ketagihan Menggendong Bayinya

Judika dan Duma Riris (VIVAnews/Muhamad Solihin) Judika dan Duma Riris (VIVAnews/Muhamad Solihin) VIVAlife – Judika merasakan pengalaman luar biasa dengan status barunya sebagai seorang ayah. Suami dari Duma Riris itu pun tidak bisa menyembunyikan perasaan bahagia yang menggelayutinya. Bahkan, ketika pertama kali menggendong Cleo Deora Sihotang, Judika merasakan ada perasaan … Continue reading

Studi: Kacang Walnut Solusi Alzheimer

Ilustrasi wanita makan kacang walnut (iStock) Ilustrasi wanita makan kacang walnut (iStock) VIVAlife – Alzheimer adalah penyakit otak yang banyak diderita lansia. Hingga kini, salah satu jenis penyakit demensia atau hilang ingatan belum ditemukan obatnya. Namun sebuah studi yang belum lama ini dilakukan, menunjukkan fakta bahwa kacang walnut mampu menurunkan … Continue reading

Julia Perez Pajang Video Mesra dengan Bule Misterius

Pemain film “3 Cewek Petualang”, Julia Perez saat gala premier film tersebut di Jakarta, Senin (28/10/2013). (VIVAnews/Muhamad Solihin) Pemain film “3 Cewek Petualang”, Julia Perez saat gala premier film tersebut di Jakarta, Senin (28/10/2013). (VIVAnews/Muhamad Solihin) VIVAlife – Bukan Julia Perez namanya bila tak mengumbar sensasi dan kontroversi. Kali ini, … Continue reading