Norjuma Dah Bercerai

Nazim nasri: datin norjuma habib bercerai?, Rasa rasanya figura yang paling kerap dicari maklumatnya dalam internet kebelakangan ni adalah bekas pengacara tv3 iaitu datin norjuma bt habib.. (gambar)tudung norjuma diperaga di pentas persada fesyen, Siapa sangka fesyen islamik juga mampu terpilih untuk diperagakan di pentas fesyen di new york. bertuah sekali bekas personaliti televisyen, norjuma habib. Nazim nasri: february 2013, Sekarang dah tahun 2013, term duit bukan segala-galanya dah tak boleh pakai. fikir lah secara logik dan realistik, nak hidup macam mana kalau tak berduit kan?.

Gelora rumahtangga: salih yaacob dan isteri kedua, norraha, Salih dan norraha bersama anak keempat dan anak bongsu mereka muhammad ekhsan dan effa fateha.. Jangan percaya sumber lain mengenai penceraian kami, Eh eh ehsuke hati dier la nak ngaku dah bercerai ke takyang kau ni ape sebok hal rumah tangga orglantak la derang nak cerai ke apetakde effect kat hidup aku. Galeri gambar ziela jalil - koleksi gambar artis malaysia, Anonymous said ziela jalil dari dulu sampai sekarang dia memang suka tayang tetek. walau pun dah bertudung tapi kadang-kadang pakaian dia tayang tetek..

Gambar nur aliah lee tidak bertudung - koleksi gambar, Semua orang di malaysia kebanyakkanya sudah tahu nur aliah lee telah bercerai dengan pengarah terkenal aziz m. osman. namun tindakannya membuka tudung agak. Myartis.com : february 2012, Penyampai radio popular hot fm, sharifah aleya syed zainal rashid, 29, atau leya sah bercerai talak satu dengan suaminya, muhammad ashraf aasimudin, 32, dalam satu. Gossip panas artis malaysia, Misteri pasangan berzina yang maut dipercayai akibat melekat di bahagian kemaluan sering menjadi topik untuk blogger-blogger yang berkongsi.

References:

Menguak Fakta Tersembunyi Godzilla

Godzilla (iStock) VIVAlife – Tahun ini, Hollywood membuat daur ulang film Godzilla yang dimainkan oleh Ken Watanabe dan ?Elizabeth Olsen. Dalam karya visual tersebut, sosok Godzilla digambarkan sebagai binatang buas mirip monster, yang menyelamatkan manusia dari serangan dua makhluk raksasa. Ini adalah kali kedua, Hollywood membuat film tentang raja kadal … Continue reading

FOTO: Ekspresi Dhani Bentuk “Kementerian Bayangan”

Ahmad Dhani bentuk kementerian bayangan (VIVAnews/Muhamad Solihin) Ahmad Dhani bentuk kementerian bayangan (VIVAnews/Muhamad Solihin) VIVAlife - Ahmad Dhani berencana membentuk “Kementerian Bayangan”, yang mewadahi Industri Kreatif dan Seni. Langkah ini ditempuh Dhani untuk menyentil Presiden Joko Widodo. Untuk kementerian bayangan itu, Dhani mengaku membutuhkan dana yang fantastis.  Kabarnya, dana yang dibutuhkan … Continue reading

Ini Trik Menghadapi Mertua

Ilustrasi mertua dengan menantu. (istock) Ilustrasi mertua dengan menantu. (istock) VIVAlife – Penulis buku The Mother In Law, Veena Venugopal menulis tentang bagaimana menangani wanita lain dalam pernikahan Anda. Mertua adalah wanita yang sangat penting dalam pernikahan Anda, sehingga, terkadang berbagi informasi dengan dia dapat menyebabkan masalah. Tetapi bagaimana Anda … Continue reading

Polisi: Pelawak Tessy Membaik

Tessy masih dirawat di rumah sakit (Findingsrimulat) Tessy masih dirawat di rumah sakit (Findingsrimulat) VIVAlife - Setelah ditangkap tangan menggunakan narkoba, Tessy dilarikan ke Rumah Sakit Polri Kramatjati, karena menenggak cairan pembersih toilet. Tessy sudah dirawat selama enam hari di rumah sakit tersebut.  Diungkapkan Kasubdit I Tindak Pidana Narkoba Mabes Polri, … Continue reading