Cara Cara Buat Brooch

Cara-cara membuat pouch - youtube, Youtube home · loading icon · alert icon · sprinkle muslimah · loading icon · like · dislike · i dislike this · stats have been disabled for this video. Cara-cara buat brooch bunga kain felt - ! 0h saya kini, Ngeh. hari ni kita akan buat sendiri brooch felt . tapi jenis ringkas je. bahan-bahannya , boleh rujuk gambar. Sanggar ilham kreatif: cara-cara buat bunga riben, Hari ni saya terjumpa informasi tentang cara-cara membuat bunga ros riben. menarik untuk dikongsi bersama. untuk maklumat lanjut boleh jenguk di link http.

Tentang aku: cara-cara membuat tapak hantaran, Hari ni aku nak tunjukkan cara-cara membuat tapak hantaran daripada gabus. ni bagi pengantin yang budgetnya ciput jer hehe walaupun budgetnya ciput. || nafiraa ||: cara-cara buat bunga tisu, Oleh kerana ramai yang mintak ai buat n3 pasal cam ner nak buat bunga tisu.. Aneka bros huzna souvenir - youtube, Aneka bros produk huzna souvenir, semoga berkenan :d http://www.husnagallery.com/.

Tutorial - cara lukis pola kain selisih belah - dunia cmelor, Ni pola untuk buat kain selisih. ini cara akak melor ya senah. akak terangkan ikut nombor pada gambar tu ya senah.. Cara buat kotak kertas yang simple | siti kektus, Kertas yang digunakan kertas segi empat sama. jommm buat kotak simple ni ! (kualiti gambar macam kureng lah pulok. harap maap ye). Cara mudah membuat kerongsang daripada kain kapas & felt, Dah pun siap. selamat pun bersemadi dengan kengkawan brooch yang lain. muahahaha.

References:

FOTO: 10 “Mama Seksi” dalam Pusaran Hollywood

Meski sudah memiliki anak, Kim Kardashian tetap seksi. (REUTERS/Gonzalo Fuentes) Meski sudah memiliki anak, Kim Kardashian tetap seksi. (REUTERS/Gonzalo Fuentes) VIVAlife – Berpenampilan sempurna seakan sudah menjadi keharusan bagi bintang-bintang di dunia hiburan. Rata-rata sukses, terutama para wanita. Tubuh mereka seperti tercetak untuk selalu langsing. Meski sudah melahirkan, wanita-wanita yang … Continue reading

Studi: Kurang Tidur Percepat Penuaan Otak

Kurang tidur menyebabkan kaburnya ingatan dalam jangka pendek. (istock) Kurang tidur menyebabkan kaburnya ingatan dalam jangka pendek. (istock) VIVAlife – Banyak penelitian telah menunjukkan bahwa kurang tidur menyebabkan kaburnya ingatan dalam jangka pendek. Pada orang dewasa muda misalnya, fungsi kognitif dan otak akan terpengaruh ketika mereka tidak cukup tidur. Kini, … Continue reading

Aurel Hermansyah Dapat Kado Istimewa dari Rassya

Aurel Hermansyah dapat kado istimewa dari Rassya (VIVAnews/Heryu Nandiasa) Aurel Hermansyah dapat kado istimewa dari Rassya (VIVAnews/Heryu Nandiasa) VIVAlife- Putri sulung Anang Hermansyah dan Krisdayanti, Aurel Hermansyah merayakan ulang tahun yang ke-16, Kamis 10 Juli 2014. Di hari istimewanya itu, Aurel mendapat kado spesial dari putra Tamara Bleszynski, Teuku Rassya. … Continue reading