Cara Buat Blouse Peplum

Cara-cara membuat baju kurung - youtube, Youtube home · loading icon · jack wacko · loading icon · like · dislike · i dislike this · stats have been disabled for this video · report. Haidamy virtual zone: cara saya buat bunga dip, Inilah cara saya buat bunga dip. kalau silap maaflah ye sebab saya belajar sendiri je so saya nak kongsilah dengan rakan kraf yang lain y. "cara membuat tudung segera" oleh alauyah mohd ali (kelab, Mengatasi darah gemuruh & mempertingkat kemahiran berucap di depan khalayak www.pidatoperdana.com we provide training in public speaking, presentation.

~ sweet and simple ~: baju kurung peplum, Tahun lepas orang ramai pakai baju yang berlayer2 tu. saya pun sibuk juga buat baju macam tu untuk diri sendiri. asyik buat baju orang lain, teringin juga. Nash fesyen, Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": buat blaouse, Assalamualaikumsalam sayang ketat gile kat korang.k hari ni kite start buat bloause macam cik sue janji dalam n3 sebelum ni.tak mau buang masa jom.

Baju kurung peplum kini dijual dengan harga murah, Baju kurung peplum merupakan trend bagi remaja masa kini sebagai fesyen utama. namun cara pemakaiannya harus dititikberatkan supaya ianya tidak lah terlalu ketat dan. Blouse, Untuk belian borong : min 6 pcs untuk blouse . kemeja , pants dan lain2 .( tidak termasuk baju kurung / jubah ) harga tidak termasuk postage . Cara pakai tudung halfmoon | ! love is cinta !, Nak buat tutorial sendiri memang tak berani la kan sebab banyak faktor yang boleh mengundang kemarahan hater blog ni. erk?merepek. =.=' akan tiba masanya hazanis buat.

References:

Berperilaku Buruk, Bieber Belum Juga Dideportasi AS

Justin Bieber (REUTERS/Miami Beach Police Dept./Handout via Reuters) Justin Bieber (REUTERS/Miami Beach Police Dept./Handout via Reuters) VIVAlife – Gedung putih dilaporkan tidak mau memberikan komentar mengenai petisi yang telah ditandatangani 270 ribu warga Amerika Serikat yang menginginkan penyanyi pop Justin Bieber dideportasi. Dilansir dari CNN, penyanyi remaja asal Kanada itu … Continue reading

Ini Dia Wanita Tercantik di Dunia 2014

Gaya busana Lupita Nyong’o selalu menuai pujian dari kritikus fesyen. (Reuters dan Facebook/Lupita Nyong’o) Gaya busana Lupita Nyong’o selalu menuai pujian dari kritikus fesyen. (Reuters dan Facebook/Lupita Nyong’o) VIVAlife – Berbicara soal kecantikan memang tak pernah ada takaran pasti. Semua wanita memiliki arti cantik masing-masing. Meski demikian, beberapa pihak berusaha … Continue reading

Kala Katy Perry Disulap Jadi Nenek-nenek

Katy Perry (REUTERS/Mario Anzuoni) Katy Perry (REUTERS/Mario Anzuoni) VIVAlife – Penyanyi dunia, Katy Perry memang baru berusia 29 tahun. Tapi, dalam sekejap perempuan cantik itu berubah menjadi seorang nenek-nenek berusia 70 tahun. Perubahan drastis itu dia lakoni untuk syuting video klip terbarunya yang berjudul Birthday. Pelantun lagu Unconditionally itu berubah … Continue reading

Kisah Haru Wanita Penderita Tumor Carikan Pasangan Bagi Suami

berterimakasih pada sang suami yang telah merawatnya, seorang istri penderita tumor otak berniat mencarikannya pasangan baru.   berterimakasih pada sang suami yang telah merawatnya, seorang istri penderita tumor otak berniat mencarikannya pasangan baru.   VIVAlife – Seorang wanita asal China yang menderita tumor otak meminta bantuan untuk mencarikan pasangan baru … Continue reading