Cara Buat Blouse Peplum

Cara-cara membuat baju kurung - youtube, Youtube home · loading icon · jack wacko · loading icon · like · dislike · i dislike this · stats have been disabled for this video · report. Haidamy virtual zone: cara saya buat bunga dip, Inilah cara saya buat bunga dip. kalau silap maaflah ye sebab saya belajar sendiri je so saya nak kongsilah dengan rakan kraf yang lain y. "cara membuat tudung segera" oleh alauyah mohd ali (kelab, Mengatasi darah gemuruh & mempertingkat kemahiran berucap di depan khalayak www.pidatoperdana.com we provide training in public speaking, presentation.

~ sweet and simple ~: baju kurung peplum, Tahun lepas orang ramai pakai baju yang berlayer2 tu. saya pun sibuk juga buat baju macam tu untuk diri sendiri. asyik buat baju orang lain, teringin juga. Nash fesyen, Tempahan menjahit pakaian wanita, tudung, langsir, kelas menjahit. tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, shawl. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": buat blaouse, Assalamualaikumsalam sayang ketat gile kat korang.k hari ni kite start buat bloause macam cik sue janji dalam n3 sebelum ni.tak mau buang masa jom.

Baju kurung peplum kini dijual dengan harga murah, Baju kurung peplum merupakan trend bagi remaja masa kini sebagai fesyen utama. namun cara pemakaiannya harus dititikberatkan supaya ianya tidak lah terlalu ketat dan. Blouse, Untuk belian borong : min 6 pcs untuk blouse . kemeja , pants dan lain2 .( tidak termasuk baju kurung / jubah ) harga tidak termasuk postage . Cara pakai tudung halfmoon | ! love is cinta !, Nak buat tutorial sendiri memang tak berani la kan sebab banyak faktor yang boleh mengundang kemarahan hater blog ni. erk?merepek. =.=' akan tiba masanya hazanis buat.

References:

Ini Wanita yang Paling Diidamkan Pria

Audrey Hepburn dianggap sebagai ikon kecantikan dan wanita yang paling memikat (Fans Share) Audrey Hepburn dianggap sebagai ikon kecantikan dan wanita yang paling memikat (Fans Share) VIVAlife – Siapakah wanita yang selama ini menjadi idaman para pria di seluruh dunia? Sebuah survei yang digelar Superdrug mengungkapkan hal tersebut. Survei tersebut … Continue reading

Ini Wanita yang Paling Diidamkan Pria

Audrey Hepburn dianggap sebagai ikon kecantikan dan wanita yang paling memikat (Fans Share) Audrey Hepburn dianggap sebagai ikon kecantikan dan wanita yang paling memikat (Fans Share) VIVAlife – Siapakah wanita yang selama ini menjadi idaman para pria di seluruh dunia? Sebuah survei yang digelar Superdrug mengungkapkan hal tersebut. Survei tersebut … Continue reading

Wanita Lebih Pilih Hal Ini Ketimbang Seks

Depresi usai bercinta (healthism) Depresi usai bercinta (healthism) VIVAlife – Adakah hal yang membuat sebagian wanita rela mendapatkannya meskipun harus menghindari hubungan seks selama satu tahun penuh? Survei yang dilakukan Westin Hotels and Resorts menemukan, asalkan menjadi lebih sehat dan kaya, wanita sanggup hidup tanpa seks selama 365 hari. Jajak … Continue reading