Cara Buat Blouse Peplum

Bila hati berbicara: cara membuat pola blouse ala peplum, Okay pasti ramai yg berminat nk cube jait baju ni kan? meh sini nak ajor are buat pola baju niactually aku x tau la ape name baju nihhehebedal je. Infojelita: sale jualan murah, kurung peplum, blouse dan jubah, Dapatkan update tips kesihatan, kecantikan dan fesyen percuma - jom kita jadi rakan emel infojelita. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Belajar cara menjahit baju kurung dengan panduan langkah demi langkah. inilah cara mudah dan cepat untuk belajar jahit baju kurung. pelajari cara mudah untuk menjahit.

~ sweet and simple ~: cara membuat leher baju kurung asli, Ada kawan saya kata, bahagian yang paling rumit nak buat baju kurung ialah bahagian lehernya. ada yang tak berani nak buat, takut salah buat lubang leher. Infojelita: fesyen blouse korea terkini - for sale, Blouse (s,m,l) code bl209 rm57 measurement: size s: length: 76cm shoulder: 33cm sleeve: 40cm bust: 88cm waist: 32-82cm hem: 114cm size m: length: 77cm. Busana pengantin edisi peplum | ! love is cinta !, Peplum semakin popular dan terkenal setelah wujudnya banyak peplum dresses sampaikan baju pengantin juga boleh ditransformasikan sebagai peplum wedding dresses.

~ sweet and simple ~: baju kurung peplum, Sekarang, sana sini orang sibuk tempah baju untuk raya. macam fesyen yang mereka nak minta jahitkan. tapi paling top sekarang ni baju2 peplum macam dalam. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola pemplumm, Cik sue said cs faham apa yg awak maksudkan pemplum tu cemana:-dbawah dia macam blouse kaler2 cs buat kan?ok awak buat dua pola utk bahagian. Baju kurung peplum dari minimalace boutique | ! love is, Oh tidak! kali ini dah jatuh hati dengan koleksi baju kurung peplum dari minimalace boutique. mulai hari ini perlu menabung untuk mendapatkan baju tersebut, seyess.

References:

Ultraman dan Doraemon Ramaikan Karpet Merah Tokyo Film Festival

Karakter Ultraman di Tokyo International Film Festival, Kamis, 23 Oktober 2014. (REUTERS/Yuya Shino) Karakter Ultraman di Tokyo International Film Festival, Kamis, 23 Oktober 2014. (REUTERS/Yuya Shino) VIVAlife – Ada yang berbeda dengan penyelenggaraan Tokyo International Film Festival ke-27. Tahun ini, festival film yang diselenggarakan pada 23-31 Oktober tersebut ikut melibatkan … Continue reading

FOTO: Konsep Tak Biasa Pagelaran Busana Didi Budiardjo

Koleksi busana rancangan Didi Budiardjo yang menampilkan konsep White Cube dalam pagelaran Bazaar Fashion Festival 2014, Rabu (22/10/2014). (Dok. Bazaar Fashion Festival 2014) Koleksi busana rancangan Didi Budiardjo yang menampilkan konsep White Cube dalam pagelaran Bazaar Fashion Festival 2014, Rabu (22/10/2014). (Dok. Bazaar Fashion Festival 2014) VIVAlife – Ada yang … Continue reading

Seleb Tanah Air Ramai-ramai Gelar Pernikahan Privat (II)

Raffi Ahmad dan Nagita Slavina saat resepsi pernikahan di Jakarta, Minggu, 19 Oktober 2014. (instagram.com/melly_goeslaw) Raffi Ahmad dan Nagita Slavina saat resepsi pernikahan di Jakarta, Minggu, 19 Oktober 2014. (instagram.com/melly_goeslaw) VIVAlife- Merayakan pernikahan dengan konsep private party tengah menjadi tren di kalangan selebriti Tanah Air. Raffi Ahmad dan Nagita Slavina … Continue reading